Contact

Unë jam Endrit Krasniqi. Unë jam i specializuar në bastet sportive dhe shpesh herë ndaj informacione të ndryshme në lidhje me bastet në faqen time të internetit.

Nëse dëshironi të më kontaktoni për çfarëdo gjëje, thjesht më dërgoni një email në contact@bastesportive.net