Politika e Privatësisë për bastesportive.net

Në www.bastesportive.net, jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë dhe informacionin personal të përdoruesve tanë. Kjo Politikë e Privatësisë përshkruan se si ne mbledhim, përdorim dhe mbrojmë të dhënat që grumbullojmë nga vizitorët e faqes sonë të internetit. Duke hyrë ose përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni termat dhe praktikat e përshkruara në këtë politikë.

Informacioni që ne mbledhim

Ne mbledhim adresat IP të përdoruesve që vizitojnë faqen tonë të internetit. Ky informacion mblidhet vetëm për qëllime analitike për të përmirësuar shërbimet tona dhe për të rritur përvojën e përdoruesit.

Si e mbledhim informacionin

Ne përdorim cookies dhe mjete analitike si Google Analytics, Yandex Metrica dhe Cloudflare Web Analytics për të mbledhur adresat IP. Këto mjete na ndihmojnë të kuptojmë se si përdoruesit ndërveprojnë me faqen tonë të internetit dhe të identifikojmë fushat për përmirësim.

Përdorimi i informacionit të mbledhur

Adresat IP që ne mbledhim përdoren rreptësisht për qëllime analitike. Ne nuk e përdorim këtë informacion për asnjë qëllim tjetër, si marketingu ose profilizimi i përdoruesve.

Ndarja e informacionit

Ne nuk ndajmë, shesim ose japim me qira asnjë informacion personal të mbledhur nga përdoruesit tanë me palë të treta.

Ruajtja e të dhënave

Ne i ruajmë adresat IP të mbledhura për një periudhë prej një viti. Pas kësaj kohe, të dhënat fshihen në mënyrë të sigurt nga sistemet tona.

Siguria e të dhënave

Ne përdorim enkriptimin SSL për të mbrojtur të dhënat e transmetuara midis shfletuesve të përdoruesve dhe serverëve tanë. Ne marrim masa të arsyeshme për të mbrojtur informacionin që mbledhim nga aksesi i paautorizuar, zbulimi ose keqpërdorimi.

Të drejtat e përdoruesve

Meqenëse ne mbledhim vetëm adresa IP për qëllime analitike, ne nuk u ofrojmë përdoruesve aftësinë për të hyrë, korrigjuar ose fshirë informacionin e tyre personal. Nëse keni ndonjë shqetësim në lidhje me të dhënat tuaja, ju lutemi na kontaktoni në contact@bastesportive.net.

Kufizimet e moshës

Faqja jonë e internetit është e destinuar për përdoruesit mbi moshën 18 vjeç. Ne nuk mbledhim me vetëdije informacione personale nga individë nën 18 vjeç.

Përdorimi i cookies

Ne përdorim cookies vetëm për qëllimin e përcaktimit të versionit të gjuhës së shfletuesit të përdoruesit. Ne nuk përdorim cookies për asnjë qëllim tjetër gjurmimi ose profilizimi.

Juridiksioni

Kjo Politikë e Privatësisë është hartuar për të qenë në përputhje me ligjet dhe rregulloret e Shqipërisë, pasi faqja jonë e internetit është e targetuar për përdoruesit që banojnë në Shqipëri.

Ndryshimet në Politikën e Privatësisë

Ne rezervojmë të drejtën për të përditësuar ose modifikuar këtë Politikë të Privatësisë në çdo kohë. Çdo ndryshim do të publikohet në këtë faqe dhe versioni i rishikuar do të hyjë në fuqi menjëherë pas publikimit.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje, shqetësim ose kërkesë në lidhje me këtë Politikë të Privatësisë ose praktikat tona të të dhënave, ju lutemi na kontaktoni në contact@bastesportive.net.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju shprehni pranimin tuaj të kësaj Politike të Privatësisë. Nëse nuk pajtoheni me këtë politikë, ju lutemi të mos përdorni faqen tonë të internetit.

Përditësuar së fundmi: 09/04/2024