Bast

Këtu është një listë e të gjitha komenteve që do të disponojmë në ueb faqen tonë. Unë kam përfshirë komente të kompanive të ndryshme që kanë një seksion të basteve sportive. Ne rishikojmë një kompani bastesh të re çdo javë, kështu që shikoni herë pas here për të gjetur më shumë.

Sportaza

4.7/5
 • Pagesat me kriptovaluta
 • Gama e gjerë e lojërave të kazinosë dhe basteve sportive
 • Regjistrimi lejohet nga shumica e vendeve
 • Kazino ndërkombëtare
 • Jo të gjitha mënyrat e pagesës janë të disponueshme për të gjitha vendet
 • Nuk ka aplikacion celular
100% deri në 100€
Vizito ueb-siten

Powbet

4.8/5
 • Regjistrimi është i mundur nga shumica e vendeve
 • Gama e gjerë e basteve sportive
 • Koleksion i gjerë i lojërave të kazinosë
 • Nuk ka aplikacion celular
 • Të gjitha depozitat duhet të vihen bast 1 herë përpara tërheqjes.
100% deri në 100€
Vizito ueb-siten

Librabet

4.9/5
 • Gama e gjerë e basteve sportive dhe lojërave të kazinosë
 • Mbështetje për mënyra të shumta pagese, duke përfshirë kriptovalutat
 • Kazino ndërkombëtare
 • Kufijtë e ulët të tërheqjes për lojtarët e rinj
100% deri në 100€
Vizito ueb-siten

Quickwin

4.7/5
 • Lloje të ndryshme bastesh sportive dhe lojëra kazino
 • Ueb faqe e shkëlqyer dhe e lehtë për tu naviguar
 • Shërbim i shkëlqyer ndaj klientit
 • Suporti permes bisedës së drejtpërdrejtë është i disponueshëm 24/7
 • Tërheqjet janë të mundshme vetëm pasi depozita të jetë luajtur plotësisht.
100% deri në 100€
Vizito ueb-siten

22Bet

Faqe Shqip
5/5
 • Shumë opsione pagese, duke përfshirë edhe kriptovalutat
 • Nuk ka kufizme për tërheqje
 • Shume gjuhe edhe monedha
 • Gama e gjerë e lojërave sportive dhe kazino
 • Jo të gjitha mënyrat e pagesave janë të disponueshme në të gjitha vendet
 • Tërheqjet e fitimit ndonjëherë kërkojnë shumë kohë
100% deri në 13000ALL
Vizito ueb-siten

Rabona

4.8/5
 • Kazino e madhe ndërkombëtare
 • Kazino pranon regjistrime nga shumë vende
 • Faqja është përkthyer në shumë gjuhë
 • Biseda e drejtpërdrejtë disponohet 24/7
 • Kufijtë e ulët të tërheqjes për lojtarët e rinj
100% e depozitës së parë deri në 100 EUR
Vizito ueb-siten

FEZbet

4.9/5
 • Gamë e gjerë lojërash sportive dhe kazino
 • Depozita dhe tërheqje përmes kriptovalutave
 • Uebsajt I shkëlqyer dhe I lehtë për tu naviguar
 • Nuk ka aplikacion celular
 • Kufir I ulët I tërheqjes 35,000$/muaj
100% deri në 100€
Vizito ueb-siten

Wazamba

4.8/5
 • Lejon mënyra të shumta pagese
 • Gama e gjerë e basteve sportive
 • Një gamë e gjerë lojërash kazino
 • Uebfaqe moderne
 • Asnjë aplikacion celular
 • Kufijtë e ulët të tërheqjes për lojtarët e rinj
100% e depozitës së parë deri në 100 EUR
Vizito ueb-siten

GGbet

4.5/5
 • Kompania pranon lojtarë nga shumë vende
 • Biseda e drejtpërdrejtë disponohet 24/7
 • Mënyra të shumta pagese, duke përfshirë kriptovalutat
 • Ekziston një gamë e gjerë ofertash për esports
 • Kufiri i ulët i tërheqjes: 5000 €/muaj
 • Gamë e dobët e lojërave të kazinosë
Bonus Mirëseardhës deri në 350%
Vizito ueb-siten

1xbet

Faqe Shqip
4.8/5
 • Opsione të shumta bastesh
 • Aplikacioni celular
 • Monedha të shumta, mënyra të shumta pagese, duke përfshirë kriptovalutat
 • Regjistrim i shpejtë
 • Livechat nuk është për të gjitha vendet
 • Një proces mjaft i gjatë verifikimi
100% deri në 12000ALL
Vizito ueb-siten